13 Orang Doktor Berusaha membantu Wanita Seberat 300 KG Ini Mel4hirkan Anak. Tetapi Ketika Mereka Melihat Bayinya Keluar, Mereka Tergamam

Melahirkan bukan mudah bagi setiap wanita. Proses melahirkan memerlukan masa yang cukup lama dan meny4kitkan.

Beberapa masa lalu, seorang ibu dari Australia yang memiliki berat badan 300 kg, berjaya mel4hirkan anaknya dengan penuh perjuangan. Tentu anda terfikir bagaimana dia mel4hirkan anak dengan berat badannya mencecah 300 kg?

Malahan ketika air ketub4nnya pecah, wanita ini tidak dapat bergerak dan memerlukan ambulan dan 13 orang dokt0r untuk menghantarnya ke h0spital.

Walaupun berita ini sempat viral, para netizen seperti tidak percaya ketika melihat bayi yang baru lahir. Walaupun berita ini menjadi buah mulut penduduk masyarakat Australia, tetapi perkara ini tidak membuat sangkan ibu bayi tersebut merasa bangga.

Bertambahnya berat badan ketika wanita itu h4mil memang merupakan suatu perkara yang normal, tetapi jika berat badannya melebihi batas normal itu akan membahayakan kesihatan j4nin!

Ibu ini berjaya mengeluarkan bayi besar yang memiliki berat 18,16 kg. Berat badan bayi ini sama berat dengan kanak usia-kanak 6 tahun dan ianya telah memecahkan rekos sejarah!

Semoga ibu ini dapat membesarkan anaknya dan semoga ibu ini dapat mengubah diet pemakanan beliau supaya tidak merisik0kan bayi yang di dalam kandungan mereka.

Terima Kasih Kerana Membaca. Silakan SHARR Ya! Kredit : Ciungwanara Sumber : Buzzhand