Inai Merah Masih Di Jari Kvrang Seminggv Bergelar Isteri Fasha Sandha Umum Berita Gembira

Kvrang seminggv berg3lar isteri kep4da pelak0n Aidil Aziz, Fasha Sandha telah pun mengumvmkan berita gembira apabila dia secara rasmi mervpakan wajah wakilan terkini bagi produk Inner Shine.

Mengenakan persalian gaun ungu cair s3nteng, Fasha turut memberitahu meski inainya masih merah di jari, perlantikan t3rsebut disifatkan sebagai rezeki kahwin dan anak-anak.

“Bismillahirahmanirahim, Inai merah masih dijari. Rezeki kahwin dan anak2, hari ini saya di Kuala Lumpur untvk PC perlantikan saya sebagai Duta Inner Shine terbaru untvk tahun 2019.

“Terima kasih Miss Lam Hui Min daripada Brands Suntory kerana memilih saya sebagai Duta terbaru Inner Shine. Terima kasih juga buat Semua yang hadir hari ini terutamanya Suami tersayang , Media dan para peminat ,”tulisnya ringkas.

Foto: instagram Fasha Sandha

Via Media Hiburan

“Tak Boleh Lam4-Lam4 Nanti…,” Aidil-Fasha Terus Bulan Madu Di Langkawi, Dedah Sebab Tak Bawa Anak

Pengantin baru,Fasha Sandha dan Aidil Aziz kini sedang berbulan madu di Langkawi, Kedah.
Detik indah itu dikongsikan Fasha di Instagrammya.

“Just a Short honeymoon,Tak boleh lam42 nanti Rayfal dan Jemyma rindu.Paling sweet, tadi pagi Rayfal called, cakap rindu ibu, nak ibu…“Lepastu, Abang Aidil suruh Rayfal dan Jemyma join kami, tapi mama dengan Kakak sulungku Farra tak benarkanGambar diambil dengan menggunakan P30 pro,”  tulisnya.

Terdahulu, pasangan ini menyarungkan tiga busana perkahwinan iaitu majlis malam berinai, majlis akad nikah dan majlis resepsi yang diadakan pada Ahad lalu.

Foto: Instagram Fasha Sandha

Sumber: Media Hiburan

Alhamdulliah..Fasha Sandha Manis Berhijab,Kini Sah Milik Aidil Aziz…! Sekian lama terpendam, Luahan Ibu Fasha Menyentuh Hati..!

Pelakon Fasha Sandha selamat bergelar isteri kepada aktor, Aidil Aziz dengan sekali lafaz.

Menerusi entri di Instagram (IG), Tv3 Malaysia, berkongsi video majlis akad nikah mereka yang berlangsung sebentar tadi.

“Alhamdulillah dengan sekali lafaz @itsaidilaziz @fashasandha sah bergelar suami isteri.

Sebelum ini, Ibu kepada Fasha Sandha sempat membuat luahan perasaan. Beliau dikenali sebagai Hatijah Teh Man mendedahkan anaknya itu bakal melangsungkan pernikahan dengan lelaki pilihan, Aidil Aziz pada 30 Mac ini (Sabtu).

Perkara itu dikongsikan Hatijah melalui status dalam lam4n Instagram kelmarin membuatkan peminat terkejut secepat ini rupanya majlis berlangsung!

“Sebelum menjelangnya lusa (30 Mac), bersempena anakku akan bergelar isteri kepada Aidil. Mama ucapkan agar berbahagia hidupmu anak sehingga ke Jannah.

“Mama mendoakan agar Aidil dapat memberi kasih sayang kepadamu terutama kepada cucu-cucu mama sehingga ke hujung nyawa dengan seikhlas hatinya,” tulisnya.

Tahniah Fasha & Aidil!

“Semoga berbahagia sampai akhir hayat #aidilfasha,” tulisnya.

Difahamkan, majlis tersebvt berlangsung di kampvng halam4n Fasha yang terletak di Perlis Indera Kayangan.

Majlis resepsi di belah keluarga pengantin lelaki pula akan diadakan di kampvng halam4n Aidil yang terletak di Rembau, Negeri Sembilan pada April ini.

Ini merupakan perkahwinan pertama untvk Aidil dan kedua untvk Fasha. Sebelum ini, Fasha pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli pada 27 April 2012 dan bercerai pada 20 Januari 2016.

Hasil perkahwinan, mereka mempunyai dua orang anak, Putra Rayfal Ramli, 5 dan Putri Raysha Jemaima, 4.

Pastinya ramai peminat setia Fasha dan Aidil tid4k sabar mahv menantikan majlis perkahwinan mereka.

Kali ini saya rasai erti perkahwinan sebenar

Bergenang air mata pelakon Fasha Sandha apabila membayangkan hari pernikahannya dengan Aidil Aziz semakin dekat.

Pemilik nama sebenar Nur Fasha Sandha Hassan itu, tid4k dapat menyembunyikan rasa sebak kerana hari bahagia kali ini mendapat restu dua belah pihak iaitu daripada keluarganya sendiri dan Aidil.

Dugaan Bernikah..

“Dugaan sebelum hari pernikahan pasti ada. Kalau tiada, tid4k normal. Kali ini saya merasai erti perkahwinan yang sebenar.

Direstui dua keluarga

“Mungkin kali ini apabila mendapat restu daripada kedua-dua pihak, rasanya lain. Lebih disayangi.

Sumber ; Hangat.com via menujukebenaran