Semalam Sental Perivk Sampai Licin Berkilat Pagi Ni Masak Nasi Goreng Untvk Keluarga Mertua

Set3lah sel4mat diijabkabvl kan pada 30 Mac lepas, semalam pelak0n popular Fasha Sandha d4n Aidil Aziz telah mengadakan m4jlis bert4nd4ng di rvmah ibu bapa Aidil di Kampung Gadong, Rembau Negeri Sembilan.

Memilih untvk mengadakan majlis dengan suasana kampung sebenar, pasangan pelakon popular ini telah telah diraikan lebih 5,000 tetamu yang terdiri dari sanak-saudara, sahabat, peminat d4n teman selebriti.

Namun apa yang lebih mencuri tumpuan ramai adalah apabila pasangan ini diraikan mengikut budaya merewang oleh penduduk kampung.

Cantiknya Fasha!


Selamat jadi orang nismilan Fasha!

Sental periuk sampai berkilat!

Meraikan tetamu dengan mengikut adat budaya Negeri Sembilan, pasangan Fasha d4n Aidil dilihat seperti pasangan bagai pinang dibelah dua.

Namun apa yang menarik perhatian ramai adalah apabila melihatkan aksi Fasha Sandha yang tidak kekok beramah mesra dengan tetamu d4n membantu membasuh periuk setelah selesai majlis.

Aksi spontan Fasha yang turun membantu telah menerima pujian ramai. Adat membasuh periuk belanga selepas selesai kenduri kahwin kebiasaannya dilakukan oleh pengantin jika kenduri dilakukan secara merewang.

Pagi2 dah masak nasi goreng!

Sebentar tadi juga suami Fasha Sandha telah memuat naik video isterinya memasak nasi goreng untvk sarapan pagi kepada keluarganya.

Aksi Fasha yang dilihat tidak kekok membiasakan diri dengan suasana kampung telah menerima pujian peminat.

Memang suasana kenduri betul ni!

Retis lain mana ada buat macam ni!

Menantu kesayangan ni!

Berseri betul muka Fasha, dapat mertua baik

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen D4n Share Ya. Terima KasihÂ đŸ™‚

Sumber : Fasha Sandha, Aidil Aziz via OMM d4n juga theexpressviral via otak bulu